Dostava in plačilo

NE SPREGLEJTE: Možnost zamud pri dostavi

Obveščamo vas, da so trenutno mogoče zamude pri dobavi določenih modelov iz naše ponudbe. Razlog za zamude je izredno povišana količina naročil pri naših dobaviteljih in na žalost nimamo vpliva, da bi lahko kakorkoli pohitrili dobavo. Pred nakupom predlagamo, da nam pošljete email sporočilo in preverite kdaj lahko pričakujete izdelek za katerega se zanimate. Za morebitne neprijetnosti se vam iskreno opravičujemo in vas naprošamo za razumevanje.

Dostava in prevzem vašega vozila
Vaše naročeno vozilo bomo dostavili direktno na izbrani naslov. Vozila dostavimo sestavljena in pripravljena za uporabo, pri določenih modelih je potrebno pred vožnjo namestiti sprednjo gumo in vstaviti priloženo baterijo.

Pred dostavo vas kurir tudi pokliče, da boste na naslovu zagotovo prisotni. Osebni prevzem na našem naslovu trenutno še ni mogoč.

Običajni rok dostave je od 5 do 14 delovnih dni (odvisno od stanja zaloge)

V primeru zamude pri dobavi (težave pri transportu, čakanje na zalogo od dobavitelja, čakanje na zbirnik pošiljk, čakanje na zaključek proizvodnje ipd.) se lahko rok dobave podaljša na več delovnih dni oz. boste o roku dobave naknadno obveščeni. Močno se trudimo, da je naročeno pri vas v najkrajšem možnem času.

V kolikor niste prepričani ali boste vozilo prejeli pravočasno, nam pošljite sporočilo in vam bomo podali točen datum dostave.

Za varno dostavo bodo poskrbela spodnja podjetja:

DPD_logo_redgrad_rgb-300x133
posta-slovenije-evozilo
kn_exceptionlogo_eng-300x160
gls-300x201
dbschenker-300x182

Kako lahko plačate naročilo?
Trenutno lahko izbirate med spodnjimi plačilnimi možnostmi:

  • Nakazilo na bančni račun podjetja (plačilo po predračunu)
  • Plačilo na obroke, vendar preko vaše banke (po predračunu)


Vaše naročeno vozilo bomo odposlali na naslov po prejetem plačilu.

 

Plačilo z bančnim nakazilom

1.  Plačilo lahko opravite po oddanem naročilu. Na email boste prejeli vse potrebne podatke za bančno nakazilo.
2.  Naročeno odpošljemo po prejemu nakazila.

Plačilo na obroke preko vaše banke

Plačilo na obroke je mogoče na način, da na naši spletni trgovini naročite izbrani izdelek in počakate na potrditveno sporočilo. V nekaj minutah po opravljenem naročilu, boste na vaš email prejeli predračun v obliki dokumenta, katerega natisnete in obiščete vašo banko, kjer imate odprt račun.

Na ta način vam bodo na vaši banki predstavili, za vas najbolj ugodno možnost obročnega financiranja. Po odobritvi plačila na obroke, bo banka za vas preko predračuna našemu podjetju poravnala celotni znesek električnega vozila, vi pa boste potem obroke mesečno odplačali vaši banki.

Imate morda dodatna vprašanja?

Z veseljem vam bomo podali več informacij. Pokličite nas na 070 50 1118 ali pa nam pišite.