679,001.450,00 vključno z DDV

20-60 km dosega | 20 km/h hitrosti

500W motor z verižnim prenosom

26cm velikost gume | 32 kg teža

Maksimalna obremenitev voznika: 120 kg

36V – različne možnosti baterije

2 leti garancije + 2 leti jamstva na delovanje

Na zalogi | dostava v roku 4-10 dni

Počisti
Šifra: ESC500EECV2 Kategorija:

Opis

Se morda sprašujete ali niso vsi električni skiroji enaki? Preprosto niso! Naši so lahki, priročni in vseeno zelo močni. Ponosni smo, da vam ponudimo električni skiro SXT500 EGS z EU certifikatom za zakonito uporabo na javnih cestah. To pomeni, da lahko ta električni skiro zakonito vozite po cestah na celotnem območju EU – brez izjeme.

Če električni skiroji še niso bili, so zdaj definitivno nujni za vsakega ljubitelja kampiranja, voznika in tehnične navdušence na področju e-mobilnosti. Zaradi svoje lahke strukture lahko enostavno vzamete e-skiro praktično kamorkoli.

V zvezi z varnostjo so bile obravnavane in upoštevane vse pomembne zadeve – enako kot njegov veliki brat ima SXT500 EGS tudi LED krmilo in zadnje luči z izjemno nizko porabo energije in življenjsko dobo več kot 10.000 ur. Sprednja in zadnja kolutna zavora vedno zagotavljata varno in takojšnjo zaustavitev, tudi v nujnih primerih. Popolnoma nove zavorne čeljusti predstavljajo najnovejšo tehnologijo in so bile oblikovane izključno za novi model. Kot dodatna varnostna funkcija so številni deli SXT500 EGS obarvani v neon barvi, da bi zagotovili odlično vidljivost v prometu.

Skuter ima eleganten LCD zaslon. Prikazuje trenutno hitrost, ki je podrobno opisana in ponuja tudi nekatere druge praktične funkcije.

Izberete lahko najbolj primeren akumulator
– 36V z 12Ah in dosegom od 20 km
– 36V 20Ah LiFePo4 (litijevo) baterijo, ki doseže od 40 km
– 36V 30Ah Lithium baterija z dosegom od 60 km

V primerjavi s standardnimi svinčenimi akumulatorji ima litijeva baterija veliko prednosti. Lažja je za kar 50% in omogoča veliko večjo zmogljivosti, kot običajni svinčeni akumulatorjev 12Ah. Standardna svinčena akumulatorska baterija omogoča približno 250 polnitev (število ponovitev akumulatorja, dokler se akumulator ne zamenja z novim). Lithium baterija omogoča med 800 – 1.500 polnilnih ciklov.

Električni skiro je opremljen s hupo, ki je ni mogoče preslišati. Električni skiro SXT500 EGS je opremljen z gas ročko, ki je popolnoma enaka, kot jo poznate z motorjev in skuterjev. Največja hitrost je 20 km / h, zato v Nemčiji ni potrebno nositi čelade.

Če je baterija vašega skuterja prazna, jo lahko preprosto napolnite. Čas polnjenja je približno 6-8 ur. Če je električni skiro napolnjen in pripravljen za vožnjo, ga lahko aktivirate s ključem. Brez ključev se električnega skiroja ne more aktivirati in uporabljati.

EU certifikat (COC) bo dostavljen skupaj z vozilom v škatli, kot posamezni izdani dokument za vsako vozilo. S tem dokumentom lahko obiščete svojo najljubšo zavarovalnico, ki bo zavarovala vozilo po vaših zahtevah in vam tudi predala prometno knjižico (ta postopek se lahko razlikuje glede na vse države EU in njihove nacionalne predpise). Veljavnost COC je v celotni Evropi. Brez zavarovanja je vožnja po javnih cestah nezakonita. Za vožnjo z električnim skirojem SXT500 EGS po javnih cestah je potrebno imeti v Nemčiji veljavno vozniško dovoljenje.

Tehnični podatki:
Teža (brez baterij): 28 kg
Operativni stroški na 100 km: Pribl. 0,50 €
Max. Hitrost: Do 20 km / h
Moč motorja: 500 W
Doseg z eno polnitvijo: 20 km / 40 km / 60 km (odvisno od izbrane baterije)
Največja obremenitev voznika: 120 kg
Pnevmatike: Zračni napihnjene
Tip vzmetenja: Sprednji in zadnji amortizerji
Osvetlitev: LED na sprednji in zadnji strani
Prenos moči: Veriga
Ogledala: Da
Višina, dolžina, širina prostora za noge: 27 cm / 48 cm / 25 cm
Višina sedeža (min / max): 76 cm / 90 cm od tal
Zložene dimenzije 127 x 73 x 60 cm
Velikost pnevmatik: Ø 26 cm / širina 8 cm
EU certifikat (EGS): Da
Prjeeli boste: Električni skuter, certifikat, polnilnik baterij, priročnik za uporabo, komplet orodja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Električni skiro SXT – 500W | 20 km/h | do 20, 40, 60 km”