699,00 vključno z DDV

30 km dosega | 27 km/h hitrosti

350W motor vgrajen v sprednji gumi

8,5″ velikost gume | 12 kg teža e-skiroja

Maksimalna obremenitev voznika: 120 kg

24V/156Wh 6,5Ah baterija za hitro polnitev

2 leti garancije + 2 leti jamstva na delovanje

Na zalogi | dostava v roku 4-10 dni

Počisti
Šifra: ESCLGHTECO Kategorija:

Opis

Najvišja hitrost do 27 km/h

10,7kg teža vozila

Li-Ion baterija / 24V (do 30km)

350W motor (v gumi)

Polnitev v roku 2-4 ure

2 leti garancije

Omejitev teže voznika 120kg

Gume brez zračnic

200 x 38 velikost gume

Luči spredaj

Brez sedeža

Zložljivi skiro

Blagovna znamka električnih vozil SXT scooters vas zagotovo ne bo razočarala. Odličen izdelek vrhunske kvalitete, ki vam bo služil veliko let. Preverite ključne prednosti tega modela in izberite električno vozilo, ki bo zagotovo ustrezalo vašim potrebam. Za pomoč se lahko obrnete tudi na našo prodajno ekipo, z veseljem vam bomo pomagali.

Nova doba mobilne mobilnosti! Iz najkvalitetnejših materialov in posameznih komponent ima SXT Light veliko prepričljivih argumentov in je z 10,8 kg trenutno najlažji in najbolj kompakten električni skuter na svetu!

Njegova teža le 10,7 kg, vključno z baterijo – skoraj nepremagljiva. To lahko dosežete le z uporabo najkakovostnejšega aluminija 6061 T6, ki zanesljivo vzdrži tudi najtežje pogoje. Dimenzije 94,5 x 30 x 13,5 cm – lahko ga zložite, ta model lahko uporabite in shranite resnično povsod brez težav in postavite v vsak prostor za shranjevanje, na primer v avtobusih, vlakih itd.

Električni skiro z maksimalno močjo 350 W. Poraba energije je 6,15 Wh na kilometer, kar pomeni stroške delovanja neverjetnih 1,20 EUR na 1000 km.

SXT Light je prvi model skuterja, ki je opremljen s tehnologijo KERS (Kinetic Energy Recovery System), ki se uporablja tudi v vseh avtomobilih Formule 1. Z elektromagnetno zavoro na sprednji osi se shrani energija zaviranja, zato se obseg lahko poveča do 60% ali več!

Opremljen z dvojnim zavornim sistemom, ročno upravljana elektromagnetna zavora in zavorno stopalo na zadnji osi, ki ob pritisku hkrati aktivira tudi sprednjo magnetno zavoro. Elektromagnetna sprednja zavora deluje brez kakršnega koli mehanskega trenja in zato tudi ne obrablja.

Patentirana upravljalna enota združuje vse delovne elemente, kot so dušilka, zavora, svetlobni in svetlobni senzor, hupa, LCD zaslon in tempomat. Vgrajena LED luč ima 6 LED z visoko močjo, ki jih nadzira senzor svetlosti, ki samodejno vklopi in izklopi lučke in LCD-prikazovalno svetilko. Na zadnjem blatniku je vgrajena LED zadnja luč in zavorna luč. Vidni podatki na LCD zaslonu so dnevna razdalja, skupna razdalja, hitrost, stanje akumulatorja in celo trenutna temperatura okolice. Če želite opozoriti druge udeležence v prometu, ima UBHI tudi zvonec, ki zveni na dosegu roke.

Električni skuter je opremljen z gumo PU na zadnji strani. Poškodbe pnevmatik, ki se pogosto pojavljajo pri podobnih pnevmatikah, so bolj ali manj nemogoče. Na sprednji in zadnji osi opremljena z amortizerji, ki zagotavljajo optimalno udobje pri vožnji.

Med potovanjem se lahko aktivira tempomat in tako ohranjate želeno hitrost, ne da bi pritisnili plin – to se aktivira, dokler se ponovno ne pritisne zavore ali plin. Za začetek vožnje je potrebno nekaj korakov z nogo in pritisk na plin – to hkrati aktivira motor in skuter. To funkcijo lahko po želji onemogočite, da se vozilo “”aktivira”” zgolj ob pritisku na ročico za gas.

V mnogih državah veljajo različne omejitve hitrosti. Zato je omejitev hitrosti mogoče prilagoditi na naslednji način. Možne mejne vrednosti so 12 km / h, 20 km / h ali 25 km / h. Omejitev je lahko priročno omogočena ali onemogočena.

Pregled, tehnične podrobnosti in značilnosti:
Teža (vključno z baterijo): 10,7 kg
Tip baterije: Li-Po 24V 156Wh (6,5 Ah)
Čas polnjenja: 3-3,5 ure (s priloženim polnilnikom)
Stroški delovanja na 1.000 km: zgolj okoli 1,20 EUR
Max. Hitrost: Do 27 km / h (lahko se omeji na 12 km / h, 20 km / h in 25 km / h)
KERS tehnologija: Da (Kinectic Energy Recovery System – znan iz Formule 1)
Tempomat: Da
Funkcija Kick-Start: Da
Moč: 350 W max.
Premaga klanec do 15°
Vrsta motorja: brezkrtačni motor
Prevozite lahko do: 30 km (pri stalni hitrosti 20 km / h in do 70 kg teže voznika)
Max. Obremenitev: do 125 kg
Material: 6061 T6 aluminij
Zavorna luč: Ne
Prenos moči: Hub motor
Začasna ukinitev: Sprednje in zadnje vzmetenje
Zavore: Dvojni zavorni sistem (elektromagnetna spredaj, zadaj zavorne čeljusti)
Dolžina, širina, višina (prepognjena): 94,5 cm x 30 cm x 13,5 cm
Dolžina, širina, višina (raztegnjena): 94 cm x 13,5 cm x 116 cm
Pnevmatike: Gumijaste gume spredaj in PU-pnevmatike na zadnji strani
V kompletu prejmete: Električni skuter, polnilnik baterij, uporabniški priročnik

Na voljo v različnih barvah, preverite!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Električni skiro SXT Light ECO | 27 km/h | do 30km | (izberite barvo)”