1.769,00 vključno z DDV

140 km vožnje z eno polnitvijo

28″ velikost gume električnega kolesa

9 prestav + 5 načinov e-pomoči

Centralni motor BAFANG G360 / 80Nm

5 let jamstva na delovanje + 2 leti garancije

18″ in 20″ okvir za višino od 170 do 190cm

Prednaročilo z dostavo: JUNIJ-JULIJ 2021

Počisti
Šifra: B20302 Kategorija:

Opis

Omejena hitrost na 25 km/h

9 prestav in 5 načinov vožnje

Baterija Li-Ion / 36V / 482Wh

Centralni motor BAFANG 250W

Polnitev v roku 1-3 ur

2 leti garancije + 5 let jamstva

Omejitev teže voznika 120kg

Vzmetenje z zaklepom

28″ velikost gume

Priložen komplet LED luči

Hidravlične disk zavore

Nastavljivi sedež in krmilo

Kakovost e-kolesa, ki vas bo prepričala

Električno kolo znamke DEMA, v kombinaciji s centralnim motorjem BAFANG in Li-Ion baterijo vas bo navdušilo. Vrhunska zasnova in izdelava električnega kolesa poskrbi, da je vožnja zelo prijetna, neglede na teren po kateremu se boste vozili. Električno kolo vam zagotavlja veliko navora, kar vam pomaga premagati praktično vsak klanec. Odlične hidravlične disk zavore vam omogočajo varno ustavljanje in popoln nadzor nad vašim e-kolesom.

Centralni motor nameščen na okvir e-kolesa

Najboljša rešitev za doseganje najvišje moči v okviru dovoljenih Zakonskih omejitev. Električni motor je nameščen na okvir električnega kolesa in tako omogoča neposredni prenos na zobnike e-kolesa. Ob prenašanju moči na zobnike se posledično elektro motor odziva tudi na prestave in tako v klanec porabi manj energije ter omogoča velik navor. Takšen način prenosa moči je najboljša izbira za dolgoročni nakup in polno zadovoljstvo pri premagovanju klanca.

Odstranljiva baterija, ki se lahko polni ločeno

Popolna Li-Ion baterija vam zagotavlja dolgo življensko dobo, intenzivno dovajanje moči tekom celotne vožnje, hitro polnjenje in številne druge prednosti. Napetost baterija znaša 36V, moč pa 482Wh in vam tako omogoča izredno dolge vožnje. Baterija je popolnoma skrita v okvir električnega kolesa, vendar se lahko izredno enostavno odstrani in polni ločeno od samega električnega kolesa. Običajni čas polnitve znaša med 1-4 urami.

Z dovoljenjem za vožnjo po javnih cestah

Električno kolo DEMA ima vsa potrebna dovoljenja za normalno uporabno na javnih cestah v Sloveniji in celotnem območju EU. Električno kolo je Zakonsko hitrostno omejeno na 25 km/h in se ob dosegu hitrosti pomoč izklopi, lahko pa z lastnim poganjanjem seveda dosegate tudi višje hitrosti. Večino električnih koles lahko z nekaj truda odklenete na višje hitrosti (med 35 in 50 km/h), vendar v tem primeru električno kolo ni več primerno za uporabo v cestnem prometu in bi bili ob vožnji v prekršku. Pridobite tudi vso potrebno dokumentacijo za vaše novo električno kolo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Električno kolo Dema | E-LLIOT TOUR | 28″”