1.799,00 vključno z DDV

140 km vožnje z eno polnitvijo

29″ velikost gume električnega kolesa

10 prestav + 5 načinov e-pomoči

Centralni motor BAFANG G360 / 80Nm

5 let jamstva na delovanje + 2 leti garancije

18″ in 20″ okvir za višino od 170 do 190cm

Prednaročilo z dostavo: JUNIJ-JULIJ 2021

Počisti
Šifra: B20281-B20282 Kategorija:

Opis

Omejena hitrost na 25 km/h

10 prestav in 5 načinov vožnje

Baterija Li-Ion / 36V / 576Wh

Centralni motor BAFANG 250W

Polnitev v roku 1-3 ur

2 leti garancije + 5 let jamstva

Omejitev teže voznika 120kg

Vzmetenje z zaklepom

29″ velikost gume

Priložen komplet LED luči

Hidravlične disk zavore

Nastavljivi sedež in krmilo

Posebne prednosti električnega kolesa DEMA

Električno kolo Dema – 29″ | E-TRAIL MAX je popolno e-kolo za kolesarjenje po različnih terenih. Kakovostni materiali, hidravlične disk zavore, dobro vzmetenje in Bafang tehnologija vam omogoča vrhunsko kolesarsko izkušnjo. Enostavno odstranljiva baterija podjetja LG v kombinaciji s tehnologijo Li-ion bo poskrbela za veliko prevoženih kilometrov in hitro polnitev.

BAFANG električne komponente

Na e-kolesu boste našli izključno BAFANG električne komponente. Podjetje BAFANG je prisotno med vodilnimi proizvajalci motorjev in napredne tehnologije na področju električnuh koles. Njihovi produkti dosegajo najvišje standarde za maksimalno udobje kolesarjev.

Z dovoljenjem za vožnjo po cestah

Električno kolo DEMA je izdelano po zadnjih smernicah EU zakonodaje. Zakonsko določeno hitrost e-kolesa z uporabo motorja ne sme presegati 25 km/h (če poganjate, lahko seveda dosežete višje hitrosti). Takoj, ko električno kolo doseže hitrost 25 km/h se pomoč motorja izklopi. V nastavitvah LED zaslona vam večina električnih koles na trgu, z nekaj truda omogoča spremembo hitrosti na 40 km/h ali več, vendar se v tem primeru nikakor ne smete voziti po javnih cestah, ker boste tako v prekršku.

Baterija se lahko odstrani iz e-kolesa in polni ločeno

Baterija električnega kolesa je izredno pomemben del vsakega e-kolesa. Baterija pri trenutnem modelu vam omogoča enostavno odstranitev in polnitev tudi, ko ta ni prikljopljena na električno kolo. Zelo primerna rešitev, če morate e-kolo polniti recimo na vašem delovnem mestu.

Pri vožnji ne pozabite na čelado in predpise

Vožnja z električnim kolesom je izredno zabavna. Nikakor pa ne smete pozabiti na obveznost zaščitne čelade, katera vam lahko ob hudem padcu reši življenje. Med vožnjo z električnim kolesom upoštevajte tudi vse cestne predpise in bodite pozorni na soudeležence v prometu.

Z eno polnitvijo prevozite do 120 kilometrov

Baterija električnega kolesa vam omogoča do 120 kilometrov vožnje. Dejanski doseg je odvisen od večih dejavnikov, predvsem teže voznika, zahtevnosti terena, vremenskih pogojev in temparature. Ob vožnji v klanec je poraba baterije občutno višja, kot pri vožnji na ravnini.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gorsko električno kolo Dema | E-TRAIL MAX | 29″”