(1 mnenje stranke)

3.199,00 vključno z DDV

150 km vožnje z eno polnitvijo

29″ velikost gume gorskega kolesa

12 prestav + 5 načinov e-pomoči

Centralni motor BOSCH CX 4 / 85Nm

5 let jamstva na delovanje + 2 leti garancije

17″, 19″ in 21″ okvir za višino do 195cm

RAZPRODANO – pošljite nam email

Počisti
Šifra: e-Largo 11.6 Kategorija:

Opis

Električno kolo Crussis vam nudi le najboljše, kar lahko pridobite v določenem cenovnem razponu. E-kolo Crussis e-Largo 11.6 vas bo po divjih gorskih terenih pripeljalo do krajev, katerih sicer ne bi zmogli obiskati s kolesom. Nikakor ni namenjen samo za navdušence adrenalina, cenili ga bodo vsi, ki iščejo brezkompromisno kakovost svojih potovanj vseh vrst.

Crussis E-Largo 11.6 je na voljo z aluminijastim okvirjem v velikosti: 17″, 19″ in 21″ – tako se prilega praktično vsaki višini voznika. Velike gume v velikosti 29″ vam omogočajo vožnjo tudi po najzahtevnejših terenih. Aluminijast okvir e-kolesa je izdelan zelo natančno, do najmanjših podrobnosti. Zagotavlja odlično vodljivost in stabilnost tudi na najbolj strmih poteh in gozdnih cestah. Najbolj udobno vožnjo omogočata centralni elektromotor in v celoti vgrajena baterija, ki se nahajata na sredini okvirja električnega kolesa.

Električno kolo je opremljeno z centralnim pogonom BOSCH Performance CX 4. Iztisne zakonsko dovoljenih 250W moči in omogoča 85Nm navora. Električno kolo ima vgrajeno tehnologijo baterije Bosch PowerTube 625 s kapaciteto 601Wh oziroma 16,7Ah. Električno kolo vam omogoča 150 kilometrov vožnje z eno polnitvijo – seveda je doseg vedno odvisen od profila ceste in izbranega načina pomoči, ki ga nadzirate s pomočjo nadzorne plošče BOSCH Intuvia. Zaslon prikazuje stanje baterije, izbrano stopnjo pomoči elektromotorja, hitrost in prevoženo razdaljo. Omogoča vam tudi številne statistične podatke o vaši vožnji.

Kakovostne SRAM Eagle SX12 prestave z 12 možnostmi izbire omogočajo tekoče prestavljanje, tudi ob večjih obremenitvah. Vzmetenje ROCKSHOX FS Recon Silver RL/R Solo Air 29″, z gibom 120mm in zaklepanjem vilic na krmilu, vam bo dodatno polepšalo vožnjo. Za dober oprijem poskrbijo gume MAXXIS ARDENT 29 × 2,40 in hidravlične kolutne disk zavore SHIMANO Deore BR-MT410. Ne samo da je električno kolo e-Largo 11.6 tehnološko zelo dovršen, ampak je tudi odličnega izgleda, ki bo ujemal poglede mimoidočih. Električno kolo Crussis e-Largo 11.6 je tu za tiste kolesarje, ki želijo od svojega e-kolesa pridobiti največ. Popolno je tudi za tiste uporabnike, ki iščejo brezkompromisno kakovost in zanesljivost.

Prepustite se svoji domišljiji, kamor koli greste z vašim novim električnim kolesom.

1 mnenje za Gorsko električno kolo | e-Largo 11.6 | Crussis

  1. Kranj

    Zelo dobro električno kolo. Priporočam.

Podaj mnenje