2.199,002.349,00 vključno z DDV

170 km vožnje z eno polnitvijo

27,5″ velikost gume gorskega kolesa

12 prestav + 5 načinov e-pomoči

Centralni motor OLI Sport / 83Nm

5 let jamstva na delovanje + 2 leti garancije

18″ in 20″ okvir za višino od 150 do 180cm

RAZPRODANO – pošljite nam email

Počisti
Šifra: OLI Atland 8.6-M/S Kategorija:

Opis

Gorsko električno kolo | OLI Atland 8.6 | Crussis z izjemno močno baterijo je zasnovano za vožnjo po razgibanih terenih, brez težav pa se lahko popeljete tudi na asfaltirani cesti ali kolesarski stezi.

Zaradi nižje geometrije je aluminijast okvir prilagojen ženskim in moškim potrebam. Geometrija okvirja zagotavlja odlično stabilnost in vodljivost električnega kolesa, k čemur prispevata tudi baterija z Li-Ion celicami Samsung. Je praktično električno kolo, funkcionalno in barvno izjemno dodelano.

Centralni elektromotor OLI SPORT z močjo 250W (max. 700 W) in navorom 83 Nm se odlično obnese v najbolj zahtevne klance. Električne komponente zagotavlja Italijanski proizvajalec OLI eBike Systems. Uporaba centralnega elektromotorja močno prispeva k idealnemu ravnovesju e-kolesa za popolno stabilnost.

Doseg e-kolesa je z eno polnitvijo med 150 km in 170 km – to je seveda odvisno od vaše izbire baterije, profila steze in načina uporabe pomoči, ki je v primeru tega modela 5-stopenjska. Električno kolo nadzorujete preko LCD zaslona, ​​ki se nahaja na krmilu. Barvni zaslon prikazuje stanje baterije, izbrano stopnjo pomoči elektromotorja, hitrost in prevoženo razdaljo. Omogoča tudi številne druge nastavitve za popolno prilagoditev načina vožnje in porabe moči.

Električno kolo ima nameščene 27,5″ kolesa. Nudi vam 2 velikost okvirja: 18″ in 20″. Prestavljanje med kolesarjenjem omogoča vrhunski 12-stopenjski komplet SRAM Eagle SX 12S. Udobje vožnje pa je še prijetnejše s hidravličnimi kolutnimi zavorami SHIMANO Deore BR-MT410 in vzmetnimi vilicami ROCKSHOX FS Judy Silver TK Solo Air.

Za popolni oprijem je električno kolo opremljeno s gumami: MAXXIS ARDENT 27,5 X 2,40.

E-kolo je na voljo brez blatnikov, razsvetljave in stojala. Vendar jih je mogoče enostavno kupiti poleg kolesa in nato zelo enostavno namestiti na električno kolo. Osnovna oprema vključuje tudi priključek za polnjenje mobilnih naprav preko USB.

Torej, kaj mislite? Ali si želite tja, kamor z običajnim kolesom ne morete?

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gorsko električno kolo | OLI Atland 8.6 | Crussis”