2.199,002.349,00 vključno z DDV

170 km vožnje z eno polnitvijo

29″ velikost gume gorskega kolesa

12 prestav + 5 načinov e-pomoči

Centralni motor OLI Sport / 83Nm

5 let jamstva na delovanje + 2 leti garancije

17″ in 19″ okvir za višino od 145 do 185cm

RAZPRODANO – pošljite nam email

Počisti
Šifra: OLI Fionna 8.6-M/S Kategorija:

Opis

Gorsko e-kolo OLI Fionna 8,6 z močnejšim akumulatorjem je zasnovano za terensko vožnjo, brez težav pa se odlično obnese na cesti ali kolesarsko poti. Aluminijast okvir ustreza potrebam moških in žensk. Okvir električnega kolesa zagotavlja odlično stabilnost in vodljivost, k čemur prispevata tudi bateriji z Li-Ion v moči 720Wh (20 Ah) ali 630 Wh (17,5 Ah).

Za dolgo brezskrbno kolesarjene skrbi osrednji Italijanski elektromotor OLI SPORT, z močjo 250 W in najvišjo obremenitvijo 700 W ter navorom 83Nm. Uporaba centralnega elektromotorja zelo prispeva k idealnemu ravnovesju električnega kolesa.

Električno kolo z eno polnitvijo nudi med 150km in 170km – to je seveda odvisno od vaše izbire baterije, zahtevnosti terena in načina uporabe e-pomoči, ki je v primeru tega modela petstopenjska.LCD zaslon za upravljanje se nahaja na krmilu. Barvni zaslon prikazuje stanje baterije, izbrano stopnjo pomoči, podatke glede hitrosti in prevoženo razdaljo.

Električno kolo ima 29-palična kolesa in velikosti okvirjev 17″ ali 19″. Prestavljanje omogoča vrhunski dvanajststopenjski komplet SRAM Eagle SX 12s. Udobje vožnje pa bo prijetnejše s hidravličnimi kolutnimi zavorami SHIMANO Deore BR-MT410 in vzmetnimi vilicami ROCKSHOX FS Judy Silver TK Solo Air.

E-kolo je na voljo brez blatnikov, osvetlitve in nožnega stojala. Zelo ugodno jih je mogoče kupiti poleg električnega kolesa in jih nato zelo enostavno namestiti. Ali si želite tja, kamor z običajnim kolesom ne morete?

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gorsko električno kolo | OLI Fionna 8.6 | Crussis”