999,00 vključno z DDV

80 km vožnje z eno polnitvijo

28″ velikost gume električnega kolesa

7 prestav + 3 načini e-pomoči

Motor v zadnji gumi BAFANG 250W

5 let jamstva na delovanje + 2 leti garancije

Univerzalna velikost za vse višine

Prednaročilo z dostavo: JUNIJ-JULIJ 2021

Na voljo v prednaročilu

Šifra: B20306 Kategorija:

Opis

Omejena hitrost na 25 km/h

7 prestav in 3 načini vožnje

Baterija Li-Ion / 36V / 374Wh

Zadnji pogon Bafang 250W

Polnitev v roku 1-3 ur

2 leti garancije + 5 let jamstva

Omejitev teže voznika 120kg

Vzmetenje z zaklepom

28″ velikost gume

Priložen komplet LED luči

Klasične V-zavore

Nastavljivi sedež in krmilo

Oblika za mestno vožnjo in podeželje

Mestno električno kolo DEMA je zanesljivo električno kolo in odlično ne samo za mestno vožnjo, ampak tudi za vožnje na dolge razdalje po različnih terenih, kot je asvalt, makadam, gozdne poti, ipd.. Moderen nizek okvir, nastavljiv sedež in doseg z eno polnitvijo 100 km omogočajo, da je to kolo primereno za moške in ženske vseh starostnih skupin. Zahvaljujoč Li-ion bateriji , ki je vgrajena v zadnji prtljažnik, boste prispeli do končnega cilja, ne da bi morali med tem napolniti baterijo. Električno kolo izgleda kot običajno kolo. Z enostavnim LCD prikazovalnikom na krmilu, lahko izberete kar 3 načine pomoči pri vožnji. To kolo je kot nalašč za nakupovanje, družine ali za potovanja s prijatelji. Kolo ima stabilno stojalo za enostavno parkiranje.

Odstranljiva baterija, ki se lahko polni ločeno

Lahka Li-Ion LG baterija vam zagotavlja dolgo življensko dobo, intenzivno dovajanje moči tekom celotne vožnje, hitro polnjenje in številne druge prednosti. Napetost baterija znaša 36V, moč pa 374Wh in vam tako omogoča izredno dolge vožnje. Baterija je popolnoma skrita v okvir električnega kolesa, vendar se lahko izredno enostavno odstrani in polni ločeno od samega električnega kolesa. Običajni čas polnitve znaša med 1-4 urami.

Z dovoljenjem za vožnjo po javnih cestah

Električno kolo DEMA ima vsa potrebna dovoljenja za normalno uporabno na javnih cestah v Sloveniji in celotnem območju EU. Električno kolo je Zakonsko hitrostno omejeno na 25 km/h in se ob dosegu hitrosti pomoč izklopi, lahko pa z lastnim poganjanjem seveda dosegate tudi višje hitrosti. Večino električnih koles lahko z nekaj truda odklenete na višje hitrosti (med 35 in 50 km/h), vendar v tem primeru električno kolo ni več primerno za uporabo v cestnem prometu in bi bili ob vožnji v prekršku. Pridobite tudi vso potrebno dokumentacijo za vaše novo električno kolo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mestno električno kolo Dema E-CARMEN | 28″”