3.999,00 vključno z DDV

150 km vožnje z eno polnitvijo

29″ velikost gume gorskega kolesa

12 prestav + 5 načinov e-pomoči

Centralni motor BOSCH CX 4 / 85Nm

5 let jamstva na delovanje + 2 leti garancije

18″ in 20″ okvir za višino od 155 do 190cm

RAZPRODANO – pošljite nam email

Počisti
Šifra: e-Full 11.6 Kategorija:

Opis

V enajsti liniji električnih koles Crussis so skrbno izbrane le najboljše komponente! V celoti vzmeteno e-kolo Crussis e-Full 11.6, vas bo po divjih gorskih terenih pripeljalo do krajev, katerih sicer ne bi zmogli obiskati s kolesom – ali pa zelo težje. Upoštevajte, da nikakor ni namenjen samo za navdušence adrenalina, cenili ga bodo vsi, ki iščejo popolnost in brezkompromisno kakovost svojih potovanj, neglede na dejanski teren in način vožnje z električnim kolesom.

Električno kolo Crussis e-Full 11.6 je pravi dragulj na 29 paličnih kolesih, opremljenih z najnovejšo tehnologijo e-koles. Zgrajen je na popolnoma vzmetenem aluminijastem okvirju v velikosti: 18″ ali 20″. Za serijo električnih koles “enajst”, smo izbrali vrhunski elektromotor BOSCH Performance CX 4. Gre za centrelni pogon podjetja BOSCH, 4. generacije z močjo 250W in navorom 85 Nm. E-kolo poganja baterija Bosch PowerTube 625 s kapaciteto 601Wh oz. 16,7Ah.

Ena polnitev baterije vam bo pomagala premagati razdalje do 150km. Končni doseg je vedno odvisen od profila proge in načina uporabe e-kolesa, ki ga v celoti nadzirate s pomočjo BOSCH Intuvia zaslona. LED zaslon prikazuje stanje baterije, izbrano stopnjo pomoči elektromotorja, hitrost in prevoženo razdaljo.

Za prestavljanje vam električno kolo omogoča dvanajst stopenjski SRAM Eagle SX 12 sistem, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne kolesarje. Vzmetenje ROCKSHOX FS Recon Silver BOOST 150 mm vam omogoča zaklepanjem vilic na krmilu. Za zadnje blaženje pa med vožnjo skrbi ROCKSHOX Deluxe Select + RL, 205 × 65mm.

Polnovzmeten ALU okvir e-kolesa je natančno dodelan do najmanjših podrobnosti. Zagotavlja odlično vodljivost in stabilnost tudi na najbolj strmih poteh in vseh gozdnih cestah. Pri najbolj udobni vožnji zelo veliko prispevata BOSCH elektromotor in v celoti vgrajena baterija, ki se odlično prilegata na sredino okvirja e-kolesa.

Ne bo vam potrebno skrbeti, ali bo e-kolo v vseh okoliščinah ostalo na cesti ali ne. Za to skrbijo gume MAXXIS ARDENT 29 × 2,40 in hidravlične disk kolutne zavore SHIMANO Deore BR-MT410.
Ne samo da električno kolo e-Full 11.6 odlično deluje, ampak je tudi odlično videti. Električno kolo Crussis e-Full 11.6 je primerno za tiste, ki želijo največ ter brezkompromisno kakovost. Čas je, da sprostite svojo domišljijo, kamor koli greste!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Polnovzmeteno električno kolo | e-Full 11.6 | Crussis”