(1 mnenje stranke)

3.199,00 vključno z DDV

150 km vožnje z eno polnitvijo

27,5″ velikost gume gorskega kolesa

12 prestav + 5 načinov e-pomoči

Centralni motor BOSCH CX 4 / 85Nm

5 let jamstva na delovanje + 2 leti garancije

17″ in 19″ okvir za višino od 150 do 180cm

RAZPRODANO – pošljite nam email

Počisti
Šifra: e-Guera 11.6 Kategorija:

Opis

Ali obstajajo kraji, ki ste si jih vedno želele obiskati? Nekje daleč? Visoko v gorah ali v globokem gozdu? Ni vam treba več sanjati, čas je, da se zapeljete z električnim kolesom e-Guera 11.6, ki je opremljeno z najboljšim komponentam, ki jih lahko pridobite za vaš denar. Ni vam treba skrbeti zaradi razdalje vožnje, hriba ali dejstva, da vas bodo morda drugi prehiteli.

Žensko gorsko e-kolo e-Guera 11.6 je izdelano v velikosti okvirja 17″ in 19″. Nameščene ima 27,5″ velikost gume kolesa. Aluminijast okvir je natančno izdelan do najmanjših podrobnosti in ne le glede udobja, ki ga zagotavlja spuščena cev okvirja, temveč tudi glede vodljivosti in stabilnosti. Zanesljivo se obnese tudi na najbolj strmih poteh in gozdnih cestah. K temu prispevata elektromotor in v celoti vgrajena baterija, ki se nahajata na sredini električnega kolesa.

Centralni motor BOSCH Performance CX 4 z močjo 250W in navorom 85 Nm bo pomagal premagovati najdaljše klance. E-kolo poganja baterija Bosch PowerTube 625 s kapaciteto 601Wh oziroma 16,7Ah. Eno polnjenje akumulatorja, vam omogoča doseg razdalje do 150 km – končni doseg je odvisen od profila cestišča in načina uporabe pomoči, ki jo nadzirate s pomočjo BOSCH Intuvia zaslona. LED zaslon na krmilu prikazuje stanje baterije, izbrano stopnjo pomoči elektromotorja, hitrost in prevoženo razdaljo.

Za prestavljanje smo uporabili dvanajststopenjski SRAM Eagle SX 12 (12 prestav). Uživali boste v vzmetenih zračno dušenih vilicah ROCKSHOX FS Recon Silver Solo Air 120mm in z zaklepom vilic na krmilu električnega kolesa. Za več kot odličen oprijem na cesti ali gozdni poti, pskrbijo gume MAXXIS ARDENT 27,5 X 2,40 in hidravlične kolutne zavore SHIMANO Deore BR-MT410.

Ne samo da kolo e-Guera 11.6 odlično deluje, ampak je tudi odlično videti. Kako pravite, vam je všeč? Električno kolo Crussis e-Guera 11.6 je tu za tiste, ki želijo prejeti preprosto največ. Za tiste, ki iščejo brezkompromisno kakovost in vrhunsko udobje. Čas je, da sprostite svojo domišljijo in se zapeljete po najlepših poteh.

1 mnenje za Žensko električno kolo | e-Guera 11.6 | Crussis

  1. Ljubljana

    Top e-kolo, centralni motor Bosch, res popolno električno kolo. V živo je fenomenalna barvna kombinacija.

Podaj mnenje