Električna kolesa

Električna kolesa vrhunske kakovosti. Izbirate lahko med Crussis, BOSCH, Dema, Bafang in drugimi modeli.
Nudimo vam do 5 let dodatnega jamstva na električno kolo in vse potrebne rezervne dele.

Na voljo imamo različne velikosti električnih koles in različne moči akumulatorjev. Tako lahko izberete električno kolo, katero vam bo resnično ustrezalo. V primeru, da potrebujete pomoč nam sporočite vašo telesno višino, starost in namen uporabe. Tako boste lahko prejeli najboljše predloge za nakup električnega kolesa.

Prikazovanje 1–18 od 52 rezultatov

Električna kolesa v naši ponudbi so skrbno izbrana, da na trgu električnih koles dosegajo najvišje standarde kakovosti. Posamezno električno kolo pred dostavo skrbno pregledamo, da je zagotovo brez napak in da deluje popolnoma brezhibno. Našim kupcem si trudimo zagotoviti najboljšo nakupovalno izkušnjo. Trudimo se, da vam svetujemo pri izbiri najboljšega električnega kolesa, ki v celoti ustreza vašim potrebam.

Popolnoma vsa vrhunska električna kolesa v naši ponudbi, omogočajo 2 leti klasične garancije in 5 let dodatnega jamstva na delovanje. Tako vam bo kupljeno električno kolo zagotovo zelo dobro služilo vsaj 7 let od opravljenega nakupa. Vzdrževanje je popolnoma običajno in enako, kot pri klasičnemu kolesu. Morebitni sezonski pregled e-kolesa lahko opravite pri vašem najbližjem servisu koles. Električno kolo samostojno čistite na način, da z vodo ne zmočite električnih komponent e-kolesa. Zelo enostavno je čiščenje s čistilom za kolesa in krpo iz mehkih vlaken. Dodatne podrobnosti preverite v priloženih navodilih za uporabo električnih koles.

Električne komponente na e-kolesu ne potrebujejo posebnega vzdrževanja in servisnih pregledov. Obisk našega servisa je nujno potreben v primeru ne delovanja električnih komponent ali takrat, ko zaznate morebitno nenavadno delovanje. Tudi po opravljenemu nakupu vam v primeru težav pomagamo na vseh korakih. V kolikor se po nakupu z vašim električnim kolesom pojavi težava, nam sporočite in uredili bomo prevzem na vašem naslovu za ureditev servisnega posega. Popravila so v okviru garancije in dodatnega jamstva popolnoma brezplačna.

Za popolnoma vsa električna kolesa nudimo rezervne dele, posebne dodatke in nove baterije. V primeru, da vaša baterija preseže življensko dobo, lahko preko našega podjetja uredite tudi obnovitev baterije, kjer vam naš poslovni partner zamenja odslužene baterijske celice in poskrbi, da bo vaša baterija kot nova.