Gorska kolesa so idealna za brezpotja, grob makadam in gozdne poti
Odlična izbira za vse kolesarje, ki si želite intenzivne vožnje po makadamskih in gozdnih potek. Gorska električna kolesa imajo boljše vzmetenje, ojačan okvir in gume primerne za vožnjo po brezpotju.

Treking in cestna kolesa so najboljša za asvalt in urejen makadam
Takšna električna kolesa se zelo dobro obnesejo na večini urejenih terenov. Gume so običajno bolj gladke, da je vožnja na asvaltu zelo tekoča in brez dodatnega trenja. Menjava pnevmatik vam omogoča spremembo kolesa, ki bo primeren tudi za gorski teren.

Mestna kolesa so odlična za mesto in podeželje
V primeru, da se s kolesom vozite na delo, v lekarno, v trgovino in podobno, bi vsekakor predlagali treking ali mestno kolo. V kolikor se nahajate v mestu ali na podeželju bo morda najboljša mestna oblika okvirja, kjer je okvir električnega kolesa posebne nižje oblike.

Zložljivo električno kolo  - primerno za mlade in stare
Električna kolesa z možnostjo zložitve vam omogočajo enostavno hrambo in prevoz v avtomobilu. Izredno primerno tudi, če kupujete električno kolo za otroka ali pa ste že v starejših letih in potrebujete enostaven in udoben prevoz. Električno kolo, ki je primerno za celotno družino.

Imate morda dodatna vprašanja?

Z veseljem vam bomo podali več informacij. Pokličite nas na 070 50 1118 ali pa nam pišite.