Pred obiskom pooblaščenega servisa nas obvestite o napaki, da preverimo katera bo najhitrejša rešitev za vašo težavo (popravilo, menjava, ipd.).
Pošljite nam email sporočilo na: [email protected] in prejeli boste servisni nalog za obisk najbližjega servisa.

Od vas bomo potrebovali sledeče podatke:
- Podatki kupca (ime, priimek in naslov)
- Kopijo računa
- Opis težave
- Izpolnjen garancijski list (najdete v navodilih za uporabo)

- Priporočamo, da po potrebi priložite tudi fotografije težave

V primeru težav z vašim električnim vozilom se lahko obrnete na naše strokovnjake. V okviru garancije bomo pregledali težavo in jo odpravili. Za servis se lahko na nas obrnete tudi po poteku garancijskega obdobja. Posebni vzdrževalni servisi niso potrebni, razen če je tako navedeno v navodilih za uporabo vašega vozila. Pred dostavo vozila na servis se je potrebno obvezno dogovoriti preko elektronske pošte [email protected], da vam nato uredimo primerno pomoč in rešitev pri naših različnih partnerskih servisih. Vozilo običajo dostavite na naš naslov in nato mi dostavimo vozilo na ustrezni servis, da imate sami najmanj dodatnega dela. Pred popravilom na pooblaščenih servisnih enotah je v garancijskem roku obvezna naša potrditev posega.

 

Shranite embalažo (škatlo za transport)
V kolikor boste shranili škatlo, bomo lahko hitro in brezplačno na vašem naslovu za popravilo prevzeli električno kolo, skiro in vsa druga lažja električna vozila. Prevzem za servis na vašem naslovu v večini primerov izpelje podjetje GLS in je za naše stranke brezplačen.

 

 

Imate morda dodatna vprašanja?

Z veseljem vam bomo podali več informacij. Pokličite nas na 070 50 1118 ali pa nam pišite.