O nas

Blagovna znamka eVozilo je s ponudbo električnih vozil osredotočena na zmanjševanje emisij v zraku. Želimo spodbuditi uporabo prevoznih sredstev, ki za delovanje ne potrebujejo izgorevanja fosilnih goriv in v številnih scenarijih omogočajo udobno nadomestitev osebnega avtomobila.

Na ta način lahko vsak posameznik, vsaj minimalno prispeva pri ohranitvi narave in tako občutno zmanjša uporabo avtomobila. Z osredotočanjem na uporabo obnovljivih virov energije, bo tudi pridobivanje električne energije v prihodnosti občutno bolj čisto in predvsem prijazno okolju.

Vsako odsluženo električno vozilo, ki je bilo v preteklosti kupljeno v našem podjetju, lahko potem pri nas brezplačno ustrezno zavržete. Odslužene akumulatorje predamo v postopek reciklaže. Vse ostale dele, prav tako recikliramo za zelo dober izkoristek na okolju čimbolj prijazen način.

Preizkusili smo že večino električnih vozil v naši ponudbi. Posledično vam lahko pri izbiri podamo točne in zanesljive informacije, da boste tako zagotovo izbrali najbolj primerno vozilo za vaše potrebe. Imamo vozila za vsakodnevno uporabo in tudi takšna, da bodo vaši športni podvigi še veliko bolj intenzivni.

V prototipni fazi podjetje na področju mikromobilnosti razvija tudi lastne rešitve.

Imate morda dodatna vprašanja?

Z veseljem vam bomo podali več informacij. Pokličite nas na 070 50 1118 ali pa nam pišite.