Pogosta vprašanja

Kako lahko opravim plačilo?
Plačilo lahko opravite ob prevzemu blaga.

Imate tudi fizično trgovino?
Nudimo izključno prodajo preko spleta.

Lahko pri vas osebno preizkusim vozilo?
Trenutno preizkusa vozil na naši lokaciji še ne omogočamo.

Kdaj prejmem vozilo, ko zaključim naročilo?
Naročeno vozilo bo po prejetem plačilu na vaš naslov dostavljeno v roku 5 - 8 delovnih dni. Obstaja tudi možnost zamude pri dobavi, v tem primeru vam sporočimo kdaj lahko pričakujete vaše vozilo.

Imajo vozila garancijo?
Seveda, vozila imajo 12 ali 24 mesečno garancijo. Nekatera električna kolesa nudijo tudi do 10 let splošne garancije. Vse baterije imajo običajno 6-12 mesečno garancijo, odvisno od izbranega vozila.

Poskrbite tudi za servis vozila?
Tako je, preko našega podjetja uredite vse potrebno. Tudi, ko se pojavi težava smo na voljo, da uredimo rešitev. Vozilo preko DPD prevzamemo na vašem naslovu ali pa se dogovorimo za prevzem na določeni lokaciji. Servisa na sedežu podjetja ni mogoče izvajati, ker se tam nahajajo izključno pisarne. Vozilo bomo po prejemu predali pooblaščenem servisu.

Nudite osebni prevzem?
Osebnega prevzema še ne omogočamo, nudimo zgolj naročilo preko spleta in dostavo na dom. Na sedežu podjetja imamo izključno glavno pisarno in prevzem oz. obisk brez dogovora ni mogoč.

Kako daleč se pride z enim poljnjenjem?
Odvisno od modela električnega vozila. Vsa vozila vam nudijo primeren doseg za vsakodnevno uporabo. Za točen podatek preverite pri posameznemu izdelku. Doseg se lahko razlikuje glede na teren, način vožnje, ipd. Med vzponi v klanec se baterija prazni občutno hitreje.

Koliko dolgo traja polnitev baterije?
Za točen podatek preverite pri posameznemu modelu v naši ponudbi. Nudimo možnost polnjenja že v 1h ali tudi do 8h. Odvisno od baterije.

Kakšna je življenska doba baterije?
Baterija običajno vzdrži okoli 2-4 leta, odvisno od uporabe, hranjenja, ipd. Na baterije nudimo 6, 12 ali 24 mesečno garancijo. Smiselno je, da baterijo po izpraznitvi, takoj ko bo mogoče ponovno popolnoma napolnite.

Se akumulator polni med pritiskom na pedala kolesa?
Vozila se polnijo preko polnilca, ki ga priklopite na električno omrežje. Polnitev s pritiskom na pedala je na voljo pri določenih modelih, vendar je proizvedena energija trenutno zanemarljiva in ni nekega pravega učinka polnjenja med vožnjo.

Ročka za plin ali aktivacija motorja s pedali kolesa?
Nudimo dve vrsti vozil. Ena možnost je, da hitrost uravnavate z ročko za plin, tako kot pri običajnem motorju. Druga možnost je zagon / aktivacija motorja preko pedal, v slednjem primeru je potrebno pedala za neprekinjeno vožnjo, vsaj minimalno obračati. Najboljša kombinacija je, da vam vozilo omogoča obe možnosti in tako pomoč motorja dovajate po potrebi.

Imate morda dodatna vprašanja?

Z veseljem vam bomo podali več informacij. Pokličite nas na 070 50 1118 ali pa nam pišite.